Club Turtas Beach  

alanya, Turcia
KONAKLI BELDESI, ALANYA, TR
Waterfront/beach vezi pe harta
Tripadvisor Score:4.0
de la
RON 266699 35 RON
2 adulti
avion + cazare
<b>Club Turtas Beach - Alanya</b><b><br /></b><br />Hotelul Club Turtas Beach 4*, se afla in Alanya, staiune ce se afla situata pe coasta marii Mediterane si este una dintre statiunile cu cele mai frumoase si mai fine plaje, una dintre ele fiind faimoasa Kleopatra Beach. Orasul Alanya este locatia celei care a fost odata cea mai puternica si mai spectaculoasa fortareata de pe coasta Turciei, formata din 150 de bastioane.<br /><br /><b>Prezentarea oficiala a hotelului: </b>https://www.clubturtas.com/aktiviteler/<br /><br /><b>Localizare</b>: Hotelul se afla in regiunea Okurcalar la 35 km de Alanya si 105 km de aeroportul din Antalya.<br /><br /><b>Facilitati hotel:</b> restaurant principal pentru servirea meselor tip bufet deschis, baruri pe teritoriul complexului hotelie, piscine in aer liber si piscine interioare pentru adulti si copii, tobogane cu apa, centru de fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, volei, volei pe plaja si gimnastica. Servicii cu plata: sporturi nautice, centru SPA, nocturna pentru terenuri de tenis, masaj, biliard si jocuri pe calculator. Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri de la piscina si pe plaja, programe de seara. Mini club pentru copii de la 03 - 12 ani cu programe de zi si de seara.<br /><br /><b>Facilitati camere</b>: Hotelul dispune de un numar total de camere 404, impartite dupa cum urmeaza: camere standard (24mp, un dormitor cu pat + un pat dublu, o baie, max.2 + 2pax), unele camere standard sunt cu paturi supraetajate), camere junior (35mp, un dormitor si o baie, max3pax), camere family (45 mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4 + 1pax).<br /><br />Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada / dus, uscator de par, sistem de aer conditionat centralizat, telefon direct, mini-bar, seif (cu plata), TV prin satelit si canale de muzica, mocheta sau oarchet laminat, balcon.<br /><br /><b>CONCEPT ULTRA ALL INCLUSIVE</b><br />Ofera bufet deschis pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, dimineata si dupa-amiaza gustari, gustari noaptea tarziu, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale si unele bauturi alcoolice si nealcoolice importate pana la 02.00, mini-bar cu bauturi racoritoare reumplut in fiecare zi, inghetata la anumite ore. <br />Nu sunt incluse: bauturile importate speciale, vinuri speciale, sucuri din fructe proaspete, cafea turceasca, room service.<br />Servicii cu plata: doctor, baby sitter, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, internet, magazine, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi in loby este gratuita.<br />

**********
INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:

Pentru Turcia PASAPORTUL trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara!
Rugam turistii sa pastreze biletele de avion-charter primite de la agentie mai ales pentru zborul de retur din Antalya. Verificarile sunt riguroase si biletele necesare!

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa detina pasaport individual; sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 a 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Turcia. Aceste standarde sunt specifice pentru Turcia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:

Conditii de rezervare valabile pana la data de expirare a Early Bookingului (30.04.2021).
a 10% avans la rezervare;
a 40% pana pe 30.04.2021;
a diferenta se achita cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii.
Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

10% dupa confirmarea rezervarii;
50% dupa 30.04.2021;
100% din pretul pachetului de servicii turistice daca anularea se face cu mai putin de 30 zile inainte de inceperea sejurului.

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii; Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARI OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile - 60 zile inaintea plecarii;
- 60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

NOTIFICARI SUPLIMENTARE VALABILE PENTRU TOATE TIPURILE DE OFERTE:
- Orice modificare de nume sau tip de camera efectuata dupa inscriere dar inainte de emiterea documentelor de calatorie se va confirma sau infirma in functie de conditiile furnizorilor prestatorului si va fi supusa platii unei taxe de modificare de 10 euro/camera.
- Schimbarea perioadei, a hotelului sau a destinatiei este considerata anulare (cu penalizarile aferente) si refacerea rezervarii in noile conditii de comercializare si de pret.
Atat pentru ofertele EARLY BOOKING cat si pentru ofertele STANDARD, penalizarea se calculeaza in procent 100%:
- in cazul anularii rezervarii cu mai putin de 31 zile inainte de data plecarii;
- in cazul in care calatorul nu se prezinta la program;
- in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agentiei;
- in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integral excursia in termenele stipulate;
Aceste penalizari se aplica la pretul pachetului de calatorie. Toate sumele mentionate mai sus se vor retine de catre Agentie din avansul sau pretul total al pachetului de servicii de calatorie achitat de calator, fara a fi necesara interventia instantelor de judecata.
Aceste conditii de plata si penalizari sunt general valabile.
Ofertele speciale pot avea conditii de plata si retragere specifice. Aceste conditii speciale sunt communicate odata cu oferta si fac parte integrala din contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
Located in Alanya, Club Turtas Beach Hotel - All Inclusive is within a 15-minute drive of Kleopatra Beach and Alanya Aquapark. This 4-star property is 8.8 mi (14.2 km) from Damlatas Caves and 9.7 mi (15.6 km) from Alanya Harbor.. Relax at the full-service spa, where you can enjoy massages. After a day at the private beach, you can enjoy other recreational amenities including a nightclub and a complimentary water park. Additional amenities at this property include wireless Internet access (surcharge), concierge services, and supervised childcare/activities.
Extra-person charges may apply and vary depending on property policy Government-issued photo identification and a credit card, debit card, or cash deposit may be required at check-in for incidental charges Special requests are subject to availability upon check-in and may incur additional charges; special requests cannot be guaranteed This property accepts credit cards, debit cards, and cash Safety features at this property include a carbon monoxide detector, a fire extinguisher, a smoke detector, a security system, a first aid kit, and window guards
The seasonal pool will be open from April to October. No pets and no service animals are allowed at this property. This property advises that enhanced cleaning and guest safety measures are currently in place. Disinfectant is used to clean the property; commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant between stays; bed sheets and towels are laundered at a temperature of at least 60°C/140°F; guestroom doors are sealed after cleaning. Personal protective equipment, including masks and gloves, will be available to guests. Social distancing measures are in place; staff at the property wear personal protective equipment; a shield is in place between staff and guests in main contact areas; periodic temperature checks are conducted on staff; temperature checks are available to guests; guests are provided with hand sanitizer. Each guestroom is kept vacant for a minimum of 24 hours between bookings. This property affirms that it adheres to the cleaning and disinfection practices of Safe Travels (WTTC - Global).
Service animals not allowed. Pets not allowed
Front desk staff will greet guests on arrival.. Gap period enforced between guest stays - 24 hours. Shield between guests and staff in main contact areas. Property follows sanitization practices of Safe Travels (WTTC - Global). Property confirms they are implementing guest safety measures. Temperature checks are available to guests. Social distancing measures are in place. Guest accommodation is sealed after cleaning. Staff temperature checks are conducted regularly. Property is cleaned with disinfectant. Guests are provided with free hand sanitizer. Property confirms they are implementing enhanced cleaning measures. Staff wears personal protective equipment. Masks are available to guests. Bed sheets and towels are washed at a temperature of at least 60°C/140°F. Protective clothing is available to guests. Gloves are available to guests. No rollaway/extra beds available. Commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant
Visa, Debit cards, Cash, Mastercard
This property is all inclusive. Rates include meals and beverages at onsite dining establishments. Charges may be applied for dining at some restaurants, special dinners and dishes, some beverages, and other amenities. You can enjoy a meal at the restaurant serving the guests of Club Turtas Beach Hotel - All Inclusive, or stop in at the snack bar/deli. Relax with a refreshing drink at the beach bar, the poolside bar, or one of 3 bars/lounges. A complimentary buffet breakfast is served daily from 7:30 AM to 10:00 AM.
Featured amenities include dry cleaning/laundry services, a 24-hour front desk, and luggage storage. Guests may use a roundtrip airport shuttle for a surcharge, and free self parking is available onsite.
Make yourself at home in one of the 275 guestrooms featuring minibars and LCD televisions. Rooms have private balconies. Wireless Internet access (surcharge) keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer. Konakli Clock Tower Square - 0.8 km / 0.5 mi Konakli Mosque - 1 km / 0.6 mi Sarapsa Hani Fortress - 1.4 km / 0.8 mi Alaettinoglu Cultural Park - 2.9 km / 1.8 mi Sealanya - 7.5 km / 4.6 mi Ulus Beach - 8 km / 5 mi Ulas Halk Plaj - 8.1 km / 5 mi Alayna Marina - 9.7 km / 6.1 mi Kleopatra Beach - 11.1 km / 6.9 mi Alanya Lunapark - 12 km / 7.5 mi İncekum Plajı - 13 km / 8.1 mi Palmiye Hotel plajı - 13.1 km / 8.1 mi Milli Egemenlik Stadium - 13.3 km / 8.2 mi Alanya Cable Car - Damlatas Station - 14 km / 8.7 mi Damlataş plajı - 14.2 km / 8.8 mi
Near Konakli Mosque
Business property, Spa property, Beach property, Family property
Check In time at: 2:00 PM
Check Out time at: {"time":"12:00 PM"}

vezi mai multe

Hotel facilities

Gift shops or newsstand
Dry cleaning/laundry service
Shopping on site
Free water park access
Pool umbrellas
WiFi (surcharge)
Number of bars/lounges - 3
Designated smoking areas
In-room accessibility
Wheelchair accessible parking
Roll-in shower
Accessible bathroom
One meeting room
Airport transportation (surcharge)
On private beach
Wheelchair-accessible lounge
Wheelchair-accessible on-site restaurant
Restaurant
Free breakfast
Outdoor tennis court
Wheelchair-accessible meeting spaces/business center
Turkish bath/Hammam
Poolside bar
Coffee/tea in common areas
Laundry facilities
Elevator
Children's club (free)
Fitness facilities
Outdoor pool
Wheelchair accessible (may have limitations)
Wheelchair-accessible concierge desk
Nightclub
Wheelchair-accessible path to elevator
Wheelchair-accessible registration desk
Pool hoist on site
Wheelchair-accessible pool
Wheelchair-accessible public washroom
Arcade/game room
Garden
Full-service spa
Beach bar
Supervised childcare/activities
Luggage storage
Grocery/convenience store
24-hour front desk
Outdoor seasonal pool
Snack bar/deli
Children's pool
Free self parking
Waterslide
Hair salon
Terrace
Wheelchair accessible path of travel
Pool sun loungers
Concierge services

Room facilities

Non-Smoking
Television
Shower only
Satellite TV service
In-room safe (surcharge)
In-room climate control (air conditioning)
Private bathroom
Minibar
Free toiletries
Daily housekeeping
Hair dryer
WiFi (surcharge)
Desk
LCD TV
Free bottled water
Free cribs/infant beds
Balcony
Non-Smoking
Television
Shower only
Satellite TV service
In-room safe (surcharge)
In-room climate control (air conditioning)
Private bathroom
Minibar
Free toiletries
Daily housekeeping
Hair dryer
WiFi (surcharge)
Desk
LCD TV
Free bottled water
Free cribs/infant beds
Balcony
Non-Smoking
Television
Shower only
Satellite TV service
In-room safe (surcharge)
In-room climate control (air conditioning)
Private bathroom
Minibar
Wheelchair accessible
Free toiletries
Daily housekeeping
Hair dryer
WiFi (surcharge)
Desk
LCD TV
Free bottled water
Free cribs/infant beds
Balcony
Non-Smoking
Television
Shower only
Satellite TV service
In-room safe (surcharge)
In-room climate control (air conditioning)
Private bathroom
Minibar
Free toiletries
Daily housekeeping
Hair dryer
WiFi (surcharge)
Desk
LCD TV
Free bottled water
Free cribs/infant beds
Balcony

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Disponibilitatea este dinamica si pana in momentul unei rezervari ferme se poate modifica!

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
cauta
30
cauta
31
cauta