Bacolux Afrodita Resort Spa

Bacolux Afrodita Resort Spa

Baile Herculane, Romania
Str. Complexelor Nr. 2
Near Centre vezi pe harta
de la
RON39931RON
2 adulti
INFORMATII GENERALE
Hotel Afrodita Resort and Spa este situat intr-o zona pitoreasca dominata de o liniste deplina dar nu departe de parcuri si magazine.


DESCRIERE CAMERE
Camerele duble Herculum (fostele camere economy) sunt situate la etajele superioare - 8, 9, 10 si se diferentiaza de cele Lifestyle prin design-ul minimalist, dar confortabil, al mobilierului si absenta seifului si a fierbatorului de apa.
Camerele duble family dispun de un corp de mobilier extensibil - canapea sau fotoliu, ideale pentru un copil.
Toate camerele de la Afrodita Resort and SPA au TV, acces gratuit la internet WiFi si baie privata cu cabina de dus. Cele mai multe unitati de cazare au balcon cu vedere la munte.


SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu, mic dejun, pranz si cina bufet suedez sau optional pranzul si cina in restaurantul a la carte (contra cost).
Restaurante elegante cu preparate din bucataria internationala, un lounge bar si o gradina de vara ce gazduieste in fiecare sezon estival programe de divertisment si concerte pentru intreaga familie.Restaurantul Premier si Restaurantul Labirinth, ce dispune de o capacitate de 700 de locuri. Ambele ofera preparate traditionale romanesti si cu specific international.

LOCALIZARE
Hotel Afrodita Resort and Spa este situat in centrul statiunii.


ATRACTII TURISTICE
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei (relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.POLITICI
Ppentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie sau a medicului specialist! Nu se accepta accesul cu animale de companie.


SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu, mic dejun, pranz si cina bufet suedez sau optional pranzul si cina in restaurantul a la carte (contra cost).
FACILITATI COPII
Locuri de joaca pentru copii, in interior si in aer liber.


FACILITATI EVENIMENTE

Salile de conferinte au o capacitate de 250 locuri (200 locuri - Sala Magnolia si 50 locuri Sala Orhideea) si este dotata cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor si DVD player.


Herculum Spa invita turistii pentru a se energiza, urmand ca mai apoi sa se intoarca la ritmul de zi cu zi complet regenerati si intineriti.
In noul concept SPA, regasim un design inovator si unic in Romania pentru sauna traditionala, o sauna neagra care readuce in actualitate nu doar cel mai vechi tip de sauna, smoke sauna, dar pune in valoare si pinul negru, o raritate a locului.
Conceptul deschide larg usile pentru incredibilele resurse naturale locale si le transforma in ritualuri spa de exceptie.
Sauna cu Ierburile Afroditei, de asemenea, si aromele afrodisiace, reteta mostenita de la insasi zeita frumusetii, deschide simturile spre iubire si fericirea vietii.
Saunele si piscinele spa-ului sunt parte a unui adevarat Circuit Spa de detoxifiere, in care turistii sunt ghidati pentru beneficii maxime. Imbaierea cu contraste de temperatura, metoda de vindecare traditionala este reinterpretata prin facilitati moderne.
Sesiunea de saune se completeaza perfect cu o sauna cu sare si o sauna uscata cu o temperatura de 60 grade C.


Baile combinate cu alte tratamente spa, impreuna cu masajele, pot oferi adevarate vacante de refacere. Aici turistii au ocazia sa se relaxeze atat fizic cat si mental, pentru a reveni la ritmul cotidian cu un plus de vitalitat.
Herculum Spa dispune de o Sala de fitness cu echipament modern si vedere inspre padure.


Herculum Spa este alimentat in zona pentru tratamente balneo de un izvor propriu de apa termala minerala, concentrata in sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare.


Pentru tratamente de recuperare si preventie a diverselor afectiuni in cele mai bune conditii, Herculum Spa dispune de:


- Medic balneolog si personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri);
- Cabinete de fizioterapie, hidroterapie si masaj, moderne si spatioase;
- Aparatura de electroterapie si alte facilitati pentru terapii, de ultima generatie;
- Spatii de relaxare si un ambient ideal pentru refacere.


Tratamentele oferite sunt personalizate de catre medicul hotelului, in urma unei consultatii de specialitate, iar gama de terapii include electroterapie, elongatii, bai galvanice, dus subacval, impachetare cu termogel, kinetoterapie. Toate acestea sunt efectuate cu aparatura de ultima generatie.


Servicii si facilitati cu plata:biliard,diferite tratamente, masaje, spalatorie/calcatorie, business centre, sali de conferinte.


Parcare publica gratuit la o locatie in apropiere (nu este necesara rezervare), parcare pe strada, parcare penru persoanele cu handicap.


Animalele de companie nu sunt acceptate.


DESCRIERE OFERTE
SANITATEM (tratatament) cu trimitere - Demipensiune
Include mic dejun si cina bufet suedez, tratament balnear 4 proceduri balneare / zi / adult prescrise de medicul specialist luni-sambata, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele, impachetarile cu termogel, drenajul limfatic, dusul subacval si elongatiile. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SANITATEM (tratament) cu trimitere - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, tratament balnear 4 proceduri balneare/zi/adult prescrise de medicul specialist luni-sambata, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele, impachetarile cu termogel, drenajul limfatic, dusul subacval si elongatiile. Prima masa servita este cina in prima zi a sejurului si ultima masa este micul dejun in ziua check-out-ului.Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SANITATEM (tratament) cu trimitere - All Inclusive
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), o gustare, bauturi racoritoare si alcoolice, tratament balnear 4 proceduri balneare/zi/adult prescrise de medicul specialist luni-sambata, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele, impachetarile cu termogel, drenajul limfatic, dusul subacval si elongatiile. Prima masa servita este cina in prima zi a sejurului si ultima masa este micul dejun in ziua check-out-ului.Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

CELESTIUM wellness - Demipensiune
Include mic dejun si cina bufet suedez, 1 terapie wellness /zi/adult, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

CELESTIUM wellness - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 1 terapie wellness /zi/adult, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Prima masa servita este cina in prima zi a sejurului si ultima masa este micul dejun in ziua check-out-ului. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

CELESTIUM wellness - All Inclusive
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), o gustare, bauturi racoritoare si alcoolice, 1 terapie wellness /zi/adult, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Prima masa servita este cina in prima zi a sejurului si ultima masa este micul dejun in ziua check-out-ului. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.


SPA APEDUCT - Demipensiune
Include mic dejun si cina bufet suedez, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SPA APEDUCT - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SPA APEDUCT - All Inclusive
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), o gustare, bauturi racoritoare si alcoolice, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SpaMed (wellness si tratament) cu bilet trimitere - Demipensiune
Include mic dejun si cina bufet suedez, 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SpaMed (wellness si tratament) cu bilet trimitere - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.


SpaMed (wellness si tratament) cu bilet trimitere - All Inclusive
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), o gustare, bauturi racoritoare si alcoolice, 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.TAXA DE STATIUNE SE ACHITA LA RECEPTIE

vezi mai multe

Hotel facilities

Aer conditionat
Bar
Centru fitness
Centru tratament balneo
Jacuzzi
Lift
Loc de joaca pentru copii
Magazin cu suveniruri
Masaj
Parcare
Piscina exterioara
Piscina interioara
Receptie
Restaurant
Sala de conferinte
Sauna
Seif
Spa-welness
Telefon
Terasa
Wi-Fi

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Disponibilitatea este dinamica si pana in momentul unei rezervari ferme se poate modifica!