arata filtrele

Amsterdam- Inflorirea Lalelelor

Bucuresti - Amsterdam
 +  +  +  + 
de la
EUR 34000 EUR
persoana/ pachet / 4 nopti
mic dejun
25 Mar - 29 Mar, 2018
vezi detalii

Ungaria All Inclusive 2018

Bucharest (Bucuresti) - Budapest (Budapesta)
 +  + 
de la
EUR 39900 EUR
persoana/ pachet / 5 nopti
mic dejun
06 Mar - 11 Mar, 2018
vezi detalii

Rusia - Primavara in capitalele Rusiei

Bucuresti - Moscow
Sankt Petersburg- Moscova
 +  +  + 
de la
EUR 76000 EUR
persoana/ pachet / 5 nopti
mic dejun
20 Mar - 22 Apr, 2018
vezi detalii

Navruz - Festivalul Primaverii Uzbekistan 9 zile - martie 2019

Agentia noastra iti propune un circuit in Uzbekistan, o destinatie de calatorie mai putin accesata si mai putin cunoscuta, dar care merita vizitata pentru imensa incarcatura istorica, pentru monumentele si arhitectura sa si nu in ultimul rand pentru curiozitatea de a cunoaste oamenii, traditiile si mestesugurile acestor locuri. Zona strabatuta candva de un fir de aur - Drumul Matasii poate fi un motiv de ajunge si vizita aceste locuri. Importanta axa comerciala a lumii, drumul de peste 6.000 de kilometri ce unea China de Venetia si alte orase stat, Asia de Europa, estul de vest, a avut numeroase centre de popas si schimburi comerciale si culturale stimuland dezvoltarea unor popoare si civilizatii, reprezentative fiind si orasele Bukhara, Khiva, Samarkand si Taskent pe care le vei vizita si tu in cadrul acestui circuit.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 170000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 7 nopti
18 Mar - 15 Oct, 2019
vezi detalii

Discover Uzbekistan 10 zile - mai 2019 - cu Valentina Pavel

Agentia noastra si Valentina Pavel iti propun un circuit in Uzbekistan, o destinatie de calatorie mai putin accesata si mai putin cunoscuta, dar care merita vizitata pentru imensa incarcatura istorica, pentru monumentele si arhitectura sa si nu in ultimul rand pentru curiozitatea de a cunoaste oamenii, traditiile si mestesugurile acestor locuri. Zona strabatuta candva de un fir de aur - Drumul Matasii poate fi un motiv de ajunge si vizita aceste locuri. Importanta axa comerciala a lumii, drumul de peste 6.000 de kilometri ce unea China de Venetia si alte orase stat, Asia de Europa, estul de vest, a avut numeroase centre de popas si schimburi comerciale si culturale stimuland dezvoltarea unor popoare si civilizatii, reprezentative fiind si orasele Bukhara, Khiva, Samarkand si Taskent pe care le vei vizita si tu in cadrul acestui circuit.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 226000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 8 nopti
22 May - 15 Oct, 2019
vezi detalii

Discover Asia Centrala, 19 zile - mai 2019 - cu Razvan Pascu

Agentia noastra iti propune un circuit in Asia Centrala pentru a descoperi fostul drum al caravanelor si probabil cea mai importanta axa comerciala a lumii dintre Asia si Europa. Te invitam sa descoperi mai intai fosta si actuala capitala a Kazakhstanului, tara care datorita marimii si bogatiei resurselor naturale ocupa o pozitie de top in Asia Centrala. Vei ajunge apoi in Kyrgyzstan, o tara ce ofera un peisaj natural cu potential turistic remarcabil de-a lungul Drumului Matasii. Te vei bucura de ospitalitatea orientala in tara tadjicilor, o mica republica in Asia Centrala. Vei descoperi principalele atractii turistice din Uzbekistan, foste orase aflate pe Drumul Matasii, oglinzi fermecatoare ale trecutului istoric pentru ca la finalul circuitului sa poposesti in Ashgabat, capitala Turkmenistanului.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 445000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 17 nopti
04 May - 15 Oct, 2019
vezi detalii