Croaziera RUSIA - Vas MS CRUCELAKE 4*

MOSCOVA – ST. PETERSBURG – UGLICH – KIZHI – MANDROGUI

 

Ziua 1.   Bucuresti-Moscova

Întalnire cu reprezentantul agentiei pe Aeroportul Bucuresti- Otopeni pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia  Moscova. Sosire in Moscova - capitala Rusiei.  Transfer de la aeroport la hotel Azimut 4* sau similar. Cazare in Moscova.

Ziua 2. Moscova

Mic dejun. Dimineata se viziteaza faimosul metrou din Moscova apoi timp liber pe strada pietonala Arbat. Dupa prânz transfer la vasul de croaziera si imbarcare. Cina si cazare pe vasul MS Crucelake 4*

Ziua 3. Moscova*

Mic dejun. Timp liber sau  optional tur de oras Moscova. Se viziteaza una dintre cele mai cunoscute atractii ale Moscovei, complexul Kremlin (plimbare prin interiorul Kremlinului). Timp liber pentru prinz. Întoarcere pe vas pentru cina si cazare.

Ziua 4. Moscova – Uglich*

Mic dejun. Sosire in Uglich, unul dintre cele mai indragite orase, acesta facind parte din celebrul Inel de Aur. Timp liber sau optional  tur pietonal unde se  viziteaza Catedrala Spaso Preobrazhensky, Biserica  Sf. Dumitru care a fost construia in anul 1692 pe locul unde a fost ucis Dmitry, fiul lui Ivan cel Groaznic, si Catedrala Transfigurarii. Intoarecre pe vas pentru prinz si cina. Navigare catre Goritsy. Cazare la bordul vasului.

Ziua 5. Uglich – Goritsy*

Mic dejun. Sosire in Goritsy - numele satului este asociat cu muntii de langa el: muntii Maura, Nikitskaya si Gorodok (gori in limba rusa inseamna „munti”). Timp liber sau optional excursie  in Kirillov, unde se viziteaza Manastirea Sfintul Chiril - Belozersky, cunoscuta si sub denumirea de Manastirea Adormirii Maicii Domnului.  Întoarcere pe vas pentru prinz si cina. Continuarea traseului catre Insula Kizhi. Cazare la bordul vasului.

Ziua 6. Goritsy - Kizhi

Mic dejun.Sosire in Kizhi si plimbare impreuna cu insotitorul de grup. Este o mica insula ce se afla in partea de nord a lacului Onega, unul dintre cele mai vechi tinuturi locuite ale Rusiei. Aici se afla un adevarat muzeu de arhitectura in aer liber, care gazduieste o colectie de cladiri din lemn restaurate din secolele XV-XX, iar in centru se inalta biserica din lemn a Schimbarii la Fata, care dateaza din anul 1744.  Prinz si cina pe vasul de croaziera. Cazare la bordul vasului.

 Ziua 7. Kizhi - Mandrogui

Mic dejun.  Sosire in Mandrogi, un mic sat inconjurat de o padure de conifere, situat in una dintre cele mai pitoresti si ecologice zone din Rusia. Este un adevarat muzeu de arhitectura in aer liber, cu casute mici din lemn, decorate cu personaje de basm si culori neobisnuite. Satul are un restaurant, o ferma, o mica gradina zoologica, grajduri cu cai si una dintre cele mai faimoase manastiri din nordul Rusiei, Manastirea Alexander-Svirsky. Timp liber pentru vizite pe cont propriu.  Prinz si cina pe vasul de croaziera. Cazare la bordul vasului.

Ziua 8. Mandrogui – St. Petersburg*

Mic dejun. Sosire in St. Petersburg.  Timp liber sau excursie optionala – tur de oras Sankt Petersburg, considerat unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Se viziteaza Fortareata Petru si Pavel, in interiorul careia veti vizita Catedrala Sf. Apostoli Petru si Pavel, o costructie cu decoratii interioare in stil baroc, incarcat de ornamente aurii. Apoi Muzeul de Arta Ermitaj, fara indoiala una dintre cele mai importante galerii de arta din lume. Muzeul  o colectie de peste 2.800.000 de exponate, opere ale renumitilor artisti ai omenirii precum: Leonardo da Vinci, Titian, Raphael,Velazquez, Rubens, Rembrandt, Matisse si Picasso. Timp liber pentru prinz. Întoarcere pe vas. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 9. St. Petersburg

Mic dejun. Eliberarea cabinelor dupa micul dejun. Turul râurilor si canalelor, dupa care se viziteaza Catedrala Kazan. Transfer in Sankt Petersburg la hotel Radisson Slavyanskaya4* sau similar.

Ziua 10. St. Petersburg*

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau optional excursie la  Peterhoff, resedinta regala situata pe tarmul Marii Baltice, supranumit si Versaille-ul Rus sau Capitala Fantanilor Rusesti.  Apoi intoarcere si cazare in St. Petersburg hotel Radisson Slavyanskaya4*.

Ziua 11. St. Petersburg - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport.

Nota

*Pentru plecarea din 19.09.2020 programul se va desfasura invers, va incepe din St. Petersburg si se va incheia in Moscova. 

Servicii neincluse 

Asigurarea medicala si storno

Taxa de viza si procesarea acesteia:  90 euro /persoana

Taxa de serviciu la bordul navei: aproximativ 7 euro /zi /persoana 

Bacsis pentru ghizi locali si soferi: recomndat  5 euro/zi/persoana Servicii incluse:
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Moscova / Sankt Petersburg -Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Transport hotel -port -hotel
 • Cazare 7 nopti in cabina interioara dubla pe nava de croaziera de 4*
 • Cazare 1 noapte in Moscova si 2 nopti in Sankt Petersburg la hotel de 4* in camera dubla
 • Excursii Tur de Metrou Moscow si Tur pe Canale in Sankt Petersburg
 • Pensiune completa pe vas
 • Mic dejun la hotel


Alte servicii:
 • Taxa de viza si procesarea acesteia: 90 euro/persoană - 90.00 EUR
 • Taxa de serviciu la bordul navei: 7 euro/zi/persoana (se achita pe vas)

vezi mai multe

din din Bucuresti catre Croaziera Rusia, Moscova, Rusia